Drive-in-show

De Drive-in Shows van TLP Productions opereren in het betere segment van de markt en zijn al jaren een begrip in feestend Nederland. Ondanks dit hoge niveau hanteren wij een marktconforme prijs.

Onze deejays zijn specialisten in het verzorgen van bedrijfsfeesten, schoolfeesten, themafeesten en bruiloften. Spetterende feesten waarover nog lang nagepraat wordt.

De muziekkeuze wordt aangepast aan het gekozen thema of aan de smaak van het aanwezige publiek. Door hun ervaring zijn onze deejays in staat om de muziek en het geluidsniveau aan te passen aan de wens van uw gasten. Door de inzet van onze muziekcomputers beschikken wij over nagenoeg alle top 40 hits van 1965 tot nu.

Ook een feest voor het al wat oudere publiek of de (achtergrond) muziek tijdens een presentatie of promotie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Onze apparatuur en onze medewerkers zijn tot in de puntjes verzorgd.

Onze deejays worden ondersteund door ons team van technische medewerkers. Vanuit ons kantoor maken wij met uw feestlocatie afspraken over tijden voor opbouwen en afbreken van de installaties. Onze technische medewerkers zorgen ervoor dat de installaties in no time worden opgebouwd en weer worden afgebroken.