Home » Evenement verhuur

Evenement verhuur

Voor uw evenement en verhuur van geluids- en lichtproducties kunt u naar TLP Productions. Als professioneel bedrijf zijn wij gespecialiseerd in elke type evenement en de verhuur en begeleiding van licht- en geluidsproducties. Wij verzorgen voor werkelijk elk evenement de verhuur en productie van licht- en geluidsproducties op maat.

Verzorgen van een evenement en de verhuur van licht- en geluidsproducties

Met het houden van een evenement en verhuur van geluids- en lichtproducties leveren wij een hoogstaande service op maat. Wij verzorgen elk soort evenement met onze verhuur van licht en geluid. Dit kan dus een klein, maar ook een megagroot evenement zijn. Door onze service van het verzorgen van een evenement en de verhuur van licht- en geluidsproducties, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw verlichting en het geluid. Dit regelen onze technici dan allemaal voor u. Zo kunt u zich weer bezighouden met belangrijkere en leukere zaken.

Contact

Wilt u meer weten over het organiseren van een evenement en de verhuur van licht- en geluidsproducties? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over het organiseren van een evenement en de verhuur van licht- en geluidsproducties. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)43 - 40 909 77 of stuur even een mailtje naar info@tlpproductions.nl. U vindt ons aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 10:00 tot 17:00 uur, op zaterdag zijn wij open van 10:00 tot 14:00 uur.