Home » Evenementen productie

Evenementen productie

TLP Productions verzorgt voor evenementen de productie. Wij hebben een jarenlange ervaring om voor diverse evenementen de productie te organiseren op het gebied van licht en geluid. Bij de evenementen en de productie verzorgen wij alles op het gebied van licht- en geluidsproducties vanaf het initiatief tot en met de uitvoering.

Evenementen productie van een hoogwaardige kwaliteit

TLP Productions staat bij de evenementen productie vanaf de eerste kennismaking voor haar klanten klaar. Onze technici luisteren altijd heel goed naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen zij dan ook voor allerlei soorten evenementen een productie op maat verzorgen. Zo adviseren zij u bij de keuze van licht- en geluidsapparatuur. Hierdoor kunt u dus de juiste keuze maken en wordt uw evenement gegarandeerd een succes. Wanneer u ons voor evenementen en de productie hiervan inschakelt, dan leveren wij hierbij een hoogwaardige kwaliteit en service. Alles wordt dan tot in de puntjes geregeld. U hoeft zich dan dus geen zorgen te maken over het geluid en het licht. Zo kunt u zich richten op andere belangrijkere zaken.

Contact

Wilt u meer weten over de evenementen productie van TLP Productions? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over de evenementen en de productie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)43 - 40 909 77 of mail naar info@tlpproductions.nl. U vindt TLP Productions aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend, zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 14:00 uur.