Home » Geluidsapparatuur verhuur

Geluidsapparatuur verhuur

Voor prima geluidsapparatuur verhuur kunt u terecht bij TLP Productions. Wij zijn een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van de verhuur van geluidproducties en lichtproducties. Met onze service van geluidsapparatuur verhuur verzorgen wij u evenement tot in de kleine puntjes. TLP Productions levert met de geluidsapparatuur verhuur een hoogwaardige service tegen een betaalbare prijs.

Geluidsapparatuur verhuur van prima kwaliteit

Wat betreft de geluidsapparatuur verhuur kunt u ervoor kiezen om een gehele geluidsproductie in te huren, maar u heeft ook de keuze uit losse geluidsapparatuur verhuur. Wanneer u ons inschakelt voor de service van geluidsapparatuur verhuur, dan leveren wij u apparatuur van een prima kwaliteit. Zo wordt onze verhuur apparatuur van tevoren altijd door onze eigen technische op een goede werking getest. Hierdoor komt u tijdens uw evenement dus niet voor een vervelende verrassing te staan.

Contact

Wilt u meer weten over onze service van geluidsapparatuur verhuur? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de geluidsapparatuur verhuur. Wij kunnen u dan vrijblijvend informatie geven. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)43 - 40 909 77 of stuur een mail naar info@tlpproductions.nl. U vindt ons aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn op werkdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur geopend, zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.