Home » Geluidsverhuur

Geluidsverhuur

Voor geluidsverhuur zit u goed bij TLP Productions. Wij zijn een bedrijf dat zeer ervaren is in de geluidsverhuur en lichtverhuur. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de geluidsverhuur en lichtverhuur van kleine tot aan megagrote evenementen. Met onze geluidsverhuur verzorgen wij uw complete evenement vanaf het initiatief tot en met de uitvoering.

Uitstekende geluidsverhuur

Wanneer u ons inschakelt voor de geluidsverhuur, dan maakt u hiermee een uitstekende keuze. Op het internet vindt u al snel tientallen bedrijven die zich aanbieden voor de geluidsverhuur. Helaas zitten er heel veel aanbieders tussen die een slechte kwaliteit en service leveren. Echter, TLP Productions is hierin een uitzondering. Wij hechten namelijk een grote waarde aan klanttevredenheid. Met onze geluidsverhuur leveren wij dan ook een hoogwaardige kwaliteit en service tegen de juiste prijs. Alles is dan ook tot in de puntjes geregeld. Zo staat ons team van technici volledig tot uw beschikking.

Contact

Wilt u meer weten over onze service van geluidsverhuur? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over de geluidsverhuur. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)43 - 40 909 77 of mail naar info@tlpproductions.nl. Ons kantoor is gevestigd aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur, van 10:00 uur tot 14:00 uur zijn wij op zaterdag open.