Home » Geluidverhuur

Geluidverhuur

Voor geluidverhuur bent u bij TLP Productions aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring in lichtverhuur en geluidverhuur. Zo verzorgen wij kleine, maar ook op megagrote evenementen, de licht- en geluidproducties. Met onze geluidverhuur zorgen wij er dan ook voor dat uw evenement een succes is.

Geluidverhuur op maat

TLP Productions staat, met haar geluidverhuur, vanaf de eerste kennismaking voor u klaar. Wat betreft de geluidverhuur geven wij u een juist advies bij uw keuze. Niet ieder evenement is namelijk hetzelfde en de meeste producties zijn niet standaard. TLP Productions is gespecialiseerd in het samenstellen van producties op maat. Wat betreft de geluidverhuur zorgen wij dan ook voor een passend geluidsplan. U kunt hierbij kiezen voor gedeeltelijke of volledige ondersteuning door onze technici. U bepaalt het en wij regelen het voor u.

Contact

Wilt u ons ook inschakelen voor geluidverhuur? Dan bent u van harte welkom bij TLP Productions. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over de geluidverhuur. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)43 - 40 909 77 of mail naar info@tlpproductions.nl. U vindt ons aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.