Home » Huur dansvloer

Huur dansvloer

Voor de huur van een dansvloer biedt TLP Productions hulp. Bij ons bent u helemaal op de juiste plek voor de huur van een dansvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en begeleiding van kleine tot aan grote licht- en geluidsproducties. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de huur van een dansvloer op maat. Voor de huur van een dansvloer betaalt u bij ons nooit te veel.

De juiste huur van een dansvloer

Wanneer u ons inschakelt voor de huur van een dansvloer, dan maakt u hiermee de juiste keuze. Wat betreft de huur van een dansvloer hebben wij voor ieder evenement weer een passende vloer. Wij zorgen er dan ook voor dat uw evenement een succes wordt. Vanaf de eerste kennismaking staan wij voor u klaar. Bij de huur van een dansvloer adviseren wij u in uw keuze. Wanneer de dansvloer gelegd moet worden staat ons team volledig tot uw beschikking. Alles is bij TLP Productions dan ook tot in de puntjes geregeld.

Contact

Wilt u meer weten over de huur van een dansvloer? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd vrijblijvend meer informatie geven over de huur van een dansvloer. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@tlpproductions.nl of bel naar +31 (0)43 - 40 909 77. Wij zijn gevestigd in Eijsden aan de Zoerbeemden 16A. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend.