Home » Huur geluid

Huur geluid

Als u voor de huur van geluid op zoek bent naar een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd, dan bent u bij TLP Productions helemaal op de juiste plek. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met het verhuren van geluids- en lichtproducties. Met onze dienst van de huur van geluid leveren wij u dan ook een uitstekende service. De huur van geluid is bij ons dan ook van een hoge kwaliteit.

De huur van geluid tegen een hoogwaardige service

Met onze hoogwaardige service van de huur van geluid hebben wij al voor tientallen evenementen de geluidsproducties verzorgd. Van kleine evenementen tot aan megagrote. Wij hechten, met onze huur van geluid, een grote waarde aan de klanttevredenheid. Ons team van medewerkers doet er dan ook alles aan om u evenement naar alle tevredenheid te voorzien van het juiste geluid. Wanneer u ons inschakelt voor de huur van geluid, dan verzorgen wij alles omtrent het geluid vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering. Zo bieden wij u dan een passend geluidsplan en een gedeeltelijke of volledige ondersteuning van technici.

Contact

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst van de huur van geluid? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de huur van geluid of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via +31 (0)43 - 40 909 77 en info@tlpproductions.nl. U vindt ons aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. TLP Productions is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur geopend, van 10:00 tot 14:00 uur zijn wij op zaterdag geopend.