Home » Huur geluidsinstallatie

Huur geluidsinstallatie

Voor de huur van een geluidsinstallatie bent u bij TLP Productions op de goede plaats. Wij zijn een populair bedrijf met een jarenlange ervaring in de verhuur van geluids- en lichtproducties. Met onze dienst van de huur van een geluidsinstallatie verzorgen wij ieder klein tot megagroot evenement. Voor de huur van een geluidsinstallatie leveren wij u een kwalitatief hoogwaardige service tegen een betaalbare prijs.

Huur van geluidsinstallatie van kwaliteit

Steeds meer bedrijven komen bij ons voor de huur van een geluidsinstallatie. Dit komt, omdat wij kwaliteit leveren en alleen werken met de allerbeste geluidsapparatuur. Wanneer u ons dus inschakelt voor de huur van een geluidsinstallatie dan maakt u hiermee dan ook een juiste keuze. U kunt bij ons terecht voor de huur van één geluidsinstallatie, maar ook voor de huur van een geluidsinstallatie die helemaal compleet is, ofwel een geluidproductie. Deze is helemaal afgestemd op uw evenement, de afmetingen van de locatie en het aantal bezoekers.

Contact

Wilt u meer informatie over de huur van een geluidsinstallatie? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor een advies of een vrijblijvende offerte over de huur van een geluidsinstallatie. U kunt ons bereiken via info@tlpproductions.nl of bel naar +31 (0)43 - 40 909 77. Wij zijn gevestigd in Eijsden aan de Zoerbeemden 16A. Op werkdagen is ons kantoor geopend van 10:00 tot 17:00 uur, van 10:00 tot 14:00 uur op zaterdag.