Home » Lichtinstallatie

Lichtinstallatie

De lichtinstallatie voor uw feest of evenement kunt u laten verzorgen door TLP Productions. Bij ons kunt u terecht voor een lichtinstallatie op maat. Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in de verhuur en begeleiding van kleine tot grote licht- en geluidsproducties. Met onze lichtinstallatie verzorgen wij uw evenement of feest van het begin tot het einde. Mede dankzij onze lichtinstallatie wordt uw evenement of feest een weergaloos succes.

Een passende lichtinstallatie

Een juiste lichtinstallatie draagt bij aan een succesvol evenement of feest. Wanneer uw lichtinstallatie niet goed is, dan kan dit van negatieve invloed zijn op de sfeer van uw evenement of feest. TLP Productions zorgt voor een juiste en perfecte lichtinstallatie. Wat betreft de lichtinstallatie staan wij vanaf de eerste kennismaking voor u klaar. In overleg met u zorgen wij voor een passend lichtplan. Zo geven wij u advies bij de keuze voor de juiste lichtapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een passende lichtinstallatie voor ieder evenement of feest. TLP Productions verzorgt ook standaard producties. Hierin zijn de lichtsets al opgenomen en geschikt voor een maximaal aantal bezoekers en de afmetingen van een locatie. De sets zijn al compleet en helemaal voorzien van alle benodigdheden om de productie al uit te voeren. Hier rekenen wij een standaard huurprijs voor.

Contact

Wilt u ook een lichtinstallatie op maat? Dan kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over een lichtinstallatie. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)43 - 40 909 77 of stuur een mail naar info@tlpproductions.nl. TLP Productions is gevestigd aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en van 10:00 tot 14:00 uur op zaterdag.