Home » Lichtverhuur

Lichtverhuur

Lichtverhuur is een service waarin TLP Productions in is gespecialiseerd. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verzorgen van de allerbeste licht- en geluidsproducties voor zowel kleine als grote evenementen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een lichtverhuur van een hoogwaardige kwaliteit. Wij zorgen voor een lichtverhuur op maat tegen een betaalbare prijs.

Een passende lichtverhuur

Met onze lichtverhuur hebben wij al op tientallen evenementen schitterende lichtshows verzorgd. Op onze website vindt u het complete overzicht van de evenementen die TLP Productions heeft verzorgd. Wanneer u ons inschakelt voor de lichtverhuur, dan zorgen wij altijd voor een passend lichtplan. Deze is dus helemaal afgestemd op uw evenement, het aantal bezoekers, de doelgroep en de afmetingen van de locatie. Bij de lichtverhuur kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige ondersteuning door onze technici. U bepaalt het en wij regelen het voor u!

Contact

Heeft u interesse in onze service van lichtverhuur? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor vrijblijvende informatie over onze lichtverhuur. U kunt ons bereiken via +31 (0)43 - 40 909 77 en info@tlpproductions.nl. Het kantoor van TLP Productions is gevestigd aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn op werkdagen geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdags geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur.