Home » Podia verhuur

Podia verhuur

Voor podia verhuur bent u bij TLP Productions op de juiste plek. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verzorgen van de geluids- en lichtproducties voor ieder evenement. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor podia verhuur. Met onze podia verhuur leveren wij een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Podia verhuur op maat

TLP Productions zorgt met haar podia verhuur voor een productie op maat. Hierdoor wordt uw evenement dan ook gegarandeerd een succes. Zo zorgen wij er met onze podia verhuur voor dat uw podium is samengesteld uit de allerbeste lichtproductie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spetterende discovloer? Hierbij staat iedereen als snel op de dansvloer! Vanaf de eerste kennismaking met u, staan wij van TLP Productions voor u klaar. Bij onze service van podia verhuur adviseren wij u dan ook bij het maken van een keuze. Bij de uitvoering van de opdracht staat ons hele team van technici tot uw beschikking.

Contact

Wilt u meer weten over de podia verhuur? Dan kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie over onze service van podia verhuur. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)43 - 40 909 77 of stuur een mail naar info@tlpproductions.nl. TLP Productions is gevestigd aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10:00 uur tot 14:00 uur.