Home » Soundprojects

Soundprojects

Geluidsapparatuur van soundprojects kunt u huren bij TLP Productions. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en begeleiding van kleine tot aan megagrote geluidsproducties. Wij werken hierbij altijd met de apparatuur van soundprojects. Dankzij onze geluidsapparatuur van soundprojects wordt uw evenement gegarandeerd een succes.

De juiste kennis over soundprojects

U kunt ook losse geluidsonderdelen van soundprojects bij ons huren. Wij verhuren onder meer audioapparatuur van soundprojects, mengtafels, effectenracks, microfoons, plasma-schermen, beamers, artiestenracks, truss, podiumtrucks, lichtapparatuur, podiumelementen, stroomvoorzieningen en aggregaten. Onze team van technici beschikt over de juiste kennis en weet dan ook alles over de apparatuur van soundprojects. Zij kunnen u dan ook een advies op maat geven. Zij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een passende geluidsproductie. Wat betreft de huur van geluidsproducties kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of een gehele ondersteuning.

Contact

Wilt u meer weten over het huren van apparatuur van soundprojects? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen voor vrijblijvende informatie over de apparatuur van soundprojects waarmee wij werken. U kunt ons bereiken via +31 (0)43 - 40 909 77 en info@tlpproductions.nl. U vindt ons aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.