Home » Verhuur dansvloer

Verhuur dansvloer

Voor de verhuur van een dansvloer bent u bij TLP Productions op een juiste plek. Als professioneel bedrijf verzorgen wij al jaren de licht- en geluidsproducties voor diverse evenementen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de verhuur van een dansvloer van een hoge kwaliteit. Naast het feit dat wij u met de verhuur van een dansvloer kwaliteit leveren, bieden wij u ook nog eens de juiste service aan.

Een succesvolle verhuur van een dansvloer

Door ons in te schakelen voor de verhuur van een dansvloer, maakt u een uitstekende keuze. Uw evenement is hierdoor gegarandeerd een succes. Met de verhuur van een dansvloer zorgen wij voor een passende vloer voor uw evenement. Bij de verhuur van een dansvloer leveren wij u een compleet product. Onze technici hebben een jarenlange ervaring en leveren dan ook een dansvloer op maat. Wanneer wij de dansvloer leggen, staan we volledig tot uw beschikking. Een dansvloer van TLP Productions voldoet dan ook helemaal aan uw wensen.

Contact

Heeft u interesse in de verhuur van een dansvloer? Dan kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvende offerte over de verhuur van een dansvloer. U kunt ons bereiken door te bellen naar 31 (0)43 - 40 909 77 of mail naar info@tlpproductions.nl. TLP Productions is gevestigd aan de Zoerbeemden 16A in Eijsden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10:00 tot 14:00 uur.