Home » Verhuur DJ apparatuur

Verhuur DJ apparatuur

Wat betreft de verhuur van DJ apparatuur biedt TLP Productions u hulp. Wij zijn al jarenlang zeer populair met onze verhuur van DJ apparatuur. Met onze verhuur van DJ apparatuur leveren wij u een hoogwaardige service tegen een aantrekkelijk tarief.

Verhuur van DJ apparatuur van kwaliteit

Met onze verhuur van DJ apparatuur worden wij steeds populairder. Dit is ook niet zo vreemd, want met onze service van de verhuur van DJ apparatuur leveren wij alleen maar kwaliteit. Voor uw evenement kunt u bij ons alleen de allerbeste apparatuur huren. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van DJ apparatuur van de beste merken, zoals audioapparatuur van Sound Projects, mengtafels, artiestenracks, effectenracks, plasma schermen, lichtapparatuur, microfoons, beamers, truss, podiumelementen, podiumtrucks, stroomvoorzieningen en aggregaten. Kortom, met onze verhuur van DJ apparatuur leveren wij u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Contact

Wilt u meer weten over de verhuur van DJ apparatuur? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen voor vrijblijvende informatie over de verhuur van DJ apparatuur. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)43 - 40 909 77 en info@tlpproductions.nl. Op werkdagen zijn wij van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar, zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Wij zijn gevestigd in Eijsden aan de Zoerbeemden 16A.