Verhuur van licht en geluidsapparatuur

Niet ieder evenement is hetzelfde en de meeste producties zijn niet standaard. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van producties op maat. In overleg met u zorgen wij voor een passend licht en/of geluidsplan. u kunt kiezen voor gedeeltelijke of volledige ondersteuning door onze technici. U bepaalt en wij regelen het voor u!

Natuurlijk verzorgen wij ook "standaard producties". Hierin zijn licht- en geluidssets opgenomen geschikt voor een maximum aantal bezoekers en/of de afmetingen van een locatie. Deze sets zijn compleet en voorzien van alle benodigdheden om de productie uit te voeren. Voor deze licht- en geluidssets wordt een standaard huurprijs berekend. Tegen meerkosten regelen wij het vervoer en de technische begeleiding.

Ook losse licht- en geluidsonderdelen zijn bij ons te huur. Wij verhuren audioapparatuur van Sound Projects, mengtafels, effectenracks, artiestenracks, microfoons, plasma schermen, beamers, lichtapparatuur, truss, podiumtrucks, podiumelementen, aggregaten en stroomvoorzieningen.

Heeft u een specifieke licht en/of geluideenheid nodig? TLP Productions heeft er de oplossing voor! Onze prijzen voor licht en geluid zijn afhaalprijzen exclusief vervoer en/of technici. De apparatuur kunt u afhalen op ons bezoekadres in Eijsden, Limburg.